Mii de deţinuţi din California sunt în greva foamei

Postat la 05 octombrie 2011 48 afişări

Mii de deţinuţi din California sunt de nouă zile în greva foamei, denunţând condiţiile grele din penitenciare, informează CNN.

Aproximativ 12.000 de deţinuţi sunt în greva foamei în cel puţin opt închisori din statul California, anunţă o organizaţie pentru protejarea drepturilor deţinuţilor. "Sperăm că această participare masivă la protest îi va obliga pe oficialii de la Administraţia penitenciarelor să onoreze revendicările de bază ale oamenilor închişi în spatele acestor ziduri", a declarat Isaac Ontiveros, purtătorul de cuvânt al organizaţiei. "Există oameni care se află în izolare carcerală de 20 de ani", a spus el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
california,
detinuti,
greva foamei
/actualitate/mii-de-detinuti-din-california-sunt-in-greva-foamei-8837883
8837883
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.