Mihai Stoica rămâne în închisoare, instanţa i-a repins cererea de anulare a condamnării

Postat la 30 mai 2014 25 afişări

Fostul manager al echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Mihai Stoica, rămâne în închisoare, după ce Curtea de Apel a Capitalei i-a respins, vineri, contestaţia în anulare privind condamnarea la trei ani şi şase luni de închisoare din dosarul transferurilor, decizia instanţei fiind definitivă.

Mihai Stoica rămâne în închisoare, instanţa i-a repins cererea de anulare a condamnării

 Contestaţia lui Stoica a fost luată în discuţia la 23 mai, când acesta a spus că a ajuns să fie "disperat" ca urmare a condamnării din dosarul transferurilor, precizând că familia sa, respectiv soţia şi fiica, se întreţine din pensiile părinţilor săi.

"Ştiu că justiţia nu are o latură socială, umană, dar condamnarea mea condamnă familia, care trăia aproape în exclusivate din veniturile mele - substanţiale, dar justificate. (...) Familia mea trăieşte din pensiile părinţilor mei de 80 şi 77 de ani", a mai spus Stoica, din boxa condamnaţilor.

Mihai Stoica a mai declarat în faţa instanţei că pedeapsa "a fost dată cu rea-credinţă" şi că se gândeşte chiar să reclame România la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mihai-stoica-ramane-in-inchisoare-instanta-i-a-repins-cererea-de-anulare-a-condamnarii-12666719
12666719
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.