Mihai Răzvan Ungureanu: Am ales să facem Alianţa DA pentru că acesta nu este un brand epuizat

Postat la 16 martie 2013 49 afişări

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, sâmbătă, că împreună cu PNŢCD a ales să facă Alianţa DA deoarce aceasta "nu este un brand epuizat, nu reprezintă o amintire neplăcută".

Mihai Răzvan Ungureanu: Am ales să facem Alianţa DA pentru că acesta nu este un brand epuizat

 Întrebat dacă PNŢCD şi FC au de câştigat înfiinţând o alianţă cu denumirea celei dintre PNL şi PDL din 2004, Ungureanu a răspuns: "Alianţa DA nu este un brand epuizat, nu este o denumire epuizată, nu reprezintă o amintire neplăcută. Este denumirea sub care deapta, s-au dacă vreţi toţi cei care erau împotriva PSD, au înţeles să se unească în 2004, conştientizând pericolul. La rândul nostru, astăzi conştientizăm pericolul, şi între noi şi cei care se află la putere este o prăpastie de netrecut: ei aruncă România în trecut, noi privim spre România viitoare. Acesta este motivul pentru care am adoptat denumirea Alianţa Dreptate şi Adevăr".

El a mai spus că, în opinia sa, ARD s-a prăbuşit din cauza "calculelor mici, vanităţilor personale, ambiţiilor politice de mâna a doua".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mihai-razvan-ungureanu-am-ales-sa-facem-alianta-da-pentru-ca-acesta-nu-este-un-brand-epuizat-10671578
10671578
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.