Meta investighează utilizarea de către Sheryl Sandberg a resurselor companiei

Autor: Dorin Oancea Postat la 11 iunie 2022 88 afişări

Meta investighează utilizarea de către Sheryl Sandberg a resurselor companiei

Avocaţii investighează utilizarea de către Sheryl Sandberg, fostă director ce operaţiuni la Meta Platforms Inc, care a plecat recent din firmă, a resurselor companiei pe parcursul mai multor ani, a relatat Wall Street Journal, citând persoane familiarizate cu acest subiect.

Conform Reuters, mai mulţi angajaţi au fost intervievaţi în legătură cu ancheta derulată de Meta, compania-mamă a Facebook, investigaţia fiind în curs de desfăşurare cel puţin din toamna anului trecut.

Meta şi Sandberg nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii ale Reuters.

Printre activităţile examinate se numără cea a angajaţilor Meta pentru a sprijini fundaţia lui Sandberg, Lean In, şi în vederea scrierii şi promovării celei de-a doua cărţi a acesteia, "Option B: Facing Adversity, Building Resilience, and Finding Joy", a adăugat raportul.

La începutul lunii iunie, Sandberg, al cărei parteneriat strâns cu directorul executiv Mark Zuckerberg a alimentat creşterea celei mai mari reţele sociale din lume, şi-a anunţat plecarea din companie după 14 ani.

Directorul general pentru extindere Javier Olivan va prelua funcţia de director operaţional, deşi Zuckerberg a declarat că nu intenţionează să înlocuiască direct rolul lui Sandberg în cadrul structurii existente a companiei.

Sandberg a declarat că va continua să facă parte din consiliul de administraţie al Meta şi după ce va părăsi compania, în toamnă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meta,
investigaţie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.