Mesajul SRI de Crăciun a ajuns viral: Ce a transmis Serviciul Român de Informaţii pe Facebook. FOTO

Autor: Departamentul Social Postat la 25 decembrie 2019 224 afişări

Serviciul Român de Informaţii (SRI) a publicat, miercuri, un mesaj cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, pe Facebook. Urarea a devenit în scurt timp virală, fiind apreciată şi distribuită de mii de internauţi.

„Sărbători fericite curioşilor”, a fost mesajul care a însoţit o fotografie specifică sărbătorii de Crăciun. În fotografia publicată de contul Facebook al SRI pot fi văzuţi doi copii care îl urmăresc pe Moş Crăciun, în timp ce acesta le lasă cadouri sub brad. 

Postarea Serviciului Român de Informaţii a fost apreciată şi distribuită de mii de internauţi. „Crăciun liniştit la toată lumea, ştim că moşul ne veghează”, sau „Vă mulţumim că ne ascultaţi” au fost câteva dintre sutele de comentarii postate de utilizatorii Facebook. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.