Mega Image începe să vândă şi online în parteneriat cu eMAG

Autor: Ana Maria Petcana Postat la 26 august 2014 183 afişări

Mega Image a dezvoltat în parteneriat cu eMAG platforma online "Supermarket la tine acasă", disponibilă la nivel naţional, prin care clienţii celor doi retaileri pot comanda începând de marţi peste 7.500 de produse specifice unui supermarket, au anunţat companiile.

În prima etapă, magazinul online "Supermarket la tine acasă" va funcţiona în versiunea beta, deoarece atât oferta de produse, cât şi platforma şi serviciile vor fi ajustate şi optimizate pentru a îmbunătăţi constant experienţa de cumpărare, se arată într-un comunicat al celor doi retaileri.

"Prin lansarea în mediul online, ne extindem strategia noastră de proximitate, astfel încât să răspundem nevoilor clienţilor noştri (...)", a declarat Xavier Piesvaux, directorul general al Mega Image România.

Pentru a susţine acest proiect, Mega Image a construit un depozit special în Bucureşti, unde produsele comandate online sunt selecţionate şi pregătite de livrare la domiciliu sau pentru ridicare din magazine.

Livrarea la domiciliu se va face în maximum 24 de ore oriunde în ţară, iar clienţii pot alege ziua şi intervalul orar pentru livrarea produselor. Ridicarea de la punctele Mega Image selectate se va face în intervalul de funcţionare a fiecărui magazin Mega Image. Printre punctele dedicate de livrare se numără Mega Drive, situat în Prelungirea Ghencea, sector 6 Bucureşti, dar şi alte 39 de magazine Mega Image selectate, din Bucureşti şi Ilfov.

Plata comenzii se poate face online (cu cardul) sau ramburs. În cazul ridicării comenzii din magazinele Mega Image selectate, singura modalitate de plată acceptată este online.

"Este un pas important, care ne aduce mai aproape de realizarea principalului nostru obiectiv - transformarea eMAG în magazinul online din care clientul nostru poate cumpăra orice, oricând. Prin funcţionalităţile specifice ale secţiunii Supermarket, personalizăm cumpărăturile recurente. De exemplu, funcţia repetă comanda ţine minte ce îşi doreşte fiecare client să aibă în coşul său de cumpărături curente şi îi permite astfel să-şi facă foarte uşor şi rapid aprovizionarea", a arătat Violeta Luca, vicepreşedinte şi director executiv al eMAG.

La mijlocul lunii iulie, Mega Image a introdus serviciul de livrări la domiciliu pentru produsele congelate din magazinul său specializat AB Cool Food, care pot fi comandate telefonic sau online pe site-ul magazinului de către toţi consumatorii din Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Fondat în 1995, Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România care cuprinde în prezent 332 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (174), Shop&Go (156), AB COOL FOOD (1) şi Mega Drive (1).

Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG este unul dintre cele mai mari magazine online de pe piaţa românească. Magazinul online este deţinut de Dante International, al cărei acţionar principal este grupul Naspers 70%, Iulian Stanciu - 21,6% şi Radu Apostolescu - 8,4%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
EMAG,
MEGA IMAGE,
ONLINE
/actualitate/mega-image-incepe-sa-vanda-si-online-in-parteneriat-cu-emag-13144816
13144816
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.