MediHelp România: „Brexitul nu va afecta acoperirea oferită de planurile de asigurare în interiorul sau în afara Regatului Unit”

Autor: Georgiana Călin Postat la 31 mai 2017 77 afişări

În contextul în care Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană în următorii 2 ani, MediHelp International anunţă că Brexitul nu va influenţa accesul la poliţa de asigurare cu acoperire internaţională.

MediHelp România: „Brexitul nu va afecta acoperirea oferită de planurile de asigurare în interiorul sau în afara Regatului Unit”

Vestea apare, de asemenea, în contextul unui studiu al Moore Stephens, care arată că 40% dintre companiile asiguratoare din Marea Britanie intenţionează schimbarea modelului de operare datorită Brexit. Fiind cunoscută pentru colaborarea în totalitate cu asigurători de pe teritoriul Marii Britanii, pentru întregul grup cu prezenţă în Bulgaria, Ungaria, Polonia şi România, compania aduce în atenţie faptul că atât în timpul, cât şi după Brexit, actualii şi viitorii clienţi vor beneficia de acelaşi acces nelimitat la poliţa lor de asigurare, indiferent de ţara de provenienţă.

„Chiar dacă lucrăm exclusiv cu parteneri britanici, procesul de procesare a cererilor de despăgubire nu va suferi modificări. MediHelp îşi va păstra poziţia de lider pe piaţa asigurărilor internaţionale de sănătate în Europa Centrală şi de Est atât pentru pachetele extensive de asigurare, cât şi datorită calităţii serviciilor de gestionare a cazurilor şi soluţionare a daunelor”, declară Lorena Ionescu, Customer Care Officer al MediHelp International. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.