Tribunalul Bucureşti a decis că greva controlorilor de trafic aerian este legală

Postat la 30 mai 2017 68 afişări

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, marţi, că greva controlorilor de trafic aerian este legală, respingând solicitarea conducerii ROMATSA. Oricum, greva controlorilor de trafic aerian a fost suspendată temporar la ora 12.10.

Tribunalul Bucureşti a decis că greva controlorilor de trafic aerian este legală

Decizia magistraţilor Tribunalului Bucureşti a fost întâmpinată cu aplauze în sala de judecată.

Hotărârea nu este definitivă, putând fi contestată cu apel în termen de 15 zile.

În timpul şedinţei de judecată, avocatul ROMATSA a cerut magistraţilor să constate că greva controlorilor de trafic nu e legală, că nu au fost respectate procedurile şi a solicitat instanţei să dispună încetarea acesteia, având în vedere că unele revendicări au fost stinse şi rezlvate deja. Totodată, apărătorul a precizat că semnăturile au fost strânse înainte ca toţi paşii negocierii să fie parcurşi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.