Media Direction isi schimba conducerea

Postat la 05 noiembrie 2010 194 afişări

Media Direction, agentia de media buying a grupului BBDO, a facut schimbari recente la nivel de varf. Patru specialisti noi vin la conducerea agentiei.

Noul managing director al agentiei este Oana Padure, care are o vechime de peste 10 ani in industria de comunicare, in special in media si strategie. Padure a infiintat si coordonat departamentul de strategie al DRAFTFCB, a gestionat activitatile regionale de media pentru clienti multinationali si a adunat un portofoliu impresionat in care se regasesc clienti precum: Beiersdorf, Johnson Wax, Kraft, Piraeus Bank, MoneyGram, Brown Forman, JTI, SABMiller, Lavazza, Real Hypermarket, Lafarge, Fashion House Outlet.

"Alaturarea Oanei Padure, care este un valoros profesionist, om de media si strateg, si extinderea echipei agentiei cu seniori cu experienta relevanta, care au coordonat campanii si conturi internationale, reprezinta pasul urmator in dezvoltarea agentiei. Este o schimbare a filosofiei noastre catre o abordare mult mai strategica a activitatii, in detrimentul obiectivelor tactice, pe termen scurt", explica Nora Marcovici, CEO BBDO Group Romania.

Din noua echipa de conducere a agentiei mai fac parte Cristina Sindila (media buying director) si Roxana Panturoiu (client service director). Cu peste 10 ani petrecuti in industrie, Cristina Sindila a coordonat activitatile de media pentru clienti precum: P&G, UniCredit, Zapp, Nokia, Petrom, Brau Union.

Si Roxana Panturoiu are o experienta de 10 ani in domeniu. In ultimii doi ani si jumatate, ea a coordonat activitatile de media pentru contul Romtelecom. De-a lungul timpului Roxana a gestionat conturi precum Zapp, Citroen, Pfizer, Samsung, American Express, Perfeti Van Melle, Kraft sau Unilever - pe care l-a coordonat si la nivel international pe anumite branduri. Mirabela Pricopi se va alatura, de asemenea, echipei de seniori a agentiei, in pozitia de group account director.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Media Direction,
BBDO,
conducere
/actualitate/media-direction-isi-schimba-conducerea-7693788
7693788
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.