Huawei lansează noua gamă de smartphone-uri Honor

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 18 mai 2015 95 afişări

Huawei lansează pe piaţa din România noua gamă de smartphone-uri Honor, care va include modelele Honor 6 Plus, Honor 4X, Honor Holly şi Honor 3C.

Huawei lansează noua gamă de smartphone-uri Honor

Vârful de gamă Honor 6+ are un ecran Full HD, cu o diagonală de 5,5 inci, o rată de contrast de 1500:1, şi este echipat cu 3 camere foto. Tradiţionala cameră pentru selfie-uri este însoţită de două camere paralele, de 8MP, care permit realizarea unei fotografii cu o rezoluţie de 13MP.

Telefonul este dotat cu un procesor Kirin 925, iar seria de caracteristici a modelului este completată de memoria opera’ională de 3GB ;i de bateria de 3600 mAh, care permite utilizarea în regim moderat timp de două zile. Spa’iul intern de stocare, de 32GB, poate fi mărit printr-un card microSD. Honor 6+ include şi funcţionalitatea dual SIM, anunţă compania.

Honor 4X are o diagonală de 5,5 inci, un procesor octa-core de 64 bit Kirin 620 şi 2GB de RAM. Bateria de 3000 mAh asigură funcţionarea de până la 72 ore, fără încărcare. Camera de 13MP permite refocalizarea, chiar şi după realizarea fotografiei, iar camera secundară de 5MP permite realizarea selfie-urilor panoramice.

Honor Holly are un ecran de 5 inci cu rezoluţie HD, un procesor quad-core de 1,3 GHz şi un spaţiu de stocare de 16GB, care poate fi dublat prin intermediul unui card microSD.

Honor 3C are un ecran HD cu o diagonală de 5 inci, dotat cu tehnologia IPS şi oferă unghiuri largi de vizionare. Telefonul are un procesor quad-core MediaTek (4x1,3 GHz) şi memorie operaţională de 2GB.

În 2014, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în livrarea de smartphone-uri în întreaga lume. Vânzările companiei au crescut anul trecut pe cele mai mari cinci pieţe din Europa de Vest, potrivit Kantar. Huawei deţinea în regiune, la jumătatea anului trecut, o cotă de piaţă de 3%, ajungând chiar la 5% în Germania şi Spania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/huawei-lanseaza-noua-gama-de-smartphone-uri-honor-14287161
14287161
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.