Mazăre a anunţat că a primit aviz de la Ministerul Culturii pentru PUZ-ul staţiunii Mamaia

Postat la 02 mai 2013 18 afişări

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a anunţat, miercuri seară, că a primit aviz de la Ministerul Culturii pentru PUZ-ul staţiunii Mamaia, precizând că după ce acesta va fi aprobat pot începe investiţiile în zonă, estimate la aproximativ 55 de milioane de euro.

Mazăre a anunţat că a primit aviz de la Ministerul Culturii pentru PUZ-ul staţiunii Mamaia

 "Ieri după-amiază (n.r. - marţi) am primit avizul de la Cultură", a spus Radu Mazăre.

Întrebat de jurnalişti, după lansarea oficială a melodiei dedicate staţiunii Mamaia, dacă ştie când a fost schimbat din funcţie secretarul de stat de la Ministerul Culturii care nu acorda avizul pentru PUZ-ul staţiunii, Mazăre a răspuns: "Nu pot să vă spun când l-a demis, nici nu m-a interesat. Pe mine mă interesa să pot să construiesc. Nu vezi că nu mai avem unde să punem turiştii ăştia?".

El a menţionat că nu ştie cine a semnat avizul şi a precizat că acesta conţine "câteva atenţionări nesemnificative".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mazare-a-anuntat-ca-a-primit-aviz-de-la-ministerul-culturii-pentru-puz-ul-statiunii-mamaia-10832557
10832557
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.