MasterCard deschide un business lounge pe aeroportul Otopeni

Autor: Ioana Matei Postat la 19 decembrie 2013 1356 afişări

MasterCard deschide un business lounge pe Aeroportul Bucureşti Otopeni Henri Coandă, oferind acces gratuit posesorilor de carduri MasterCard Premium – Platinum, World, World Elite şi Corporate. Cu o suprafaţă de peste 350 mp, MasterCard Business Lounge poate găzdui până la 80 de călători, punând la dispoziţia acestora gustări, cafea, băuturi răcoritoare şi alcoolice.

MasterCard deschide un business lounge pe aeroportul Otopeni

Deschiderea MasterCard Lounge pe aeroportul din Bucureşti face parte dintr-un program regional; MasterCard a deschis alte asemenea saloane în Praga, Budapesta şi Kiev, iar posesorii de carduri MasterCard Premium pot beneficia, de asemenea, de intrare gratuită în salonul de business al aeroportului din Viena.

“Mă bucur să particip la deschiderea acestui lounge în Bucureşti, ca parte a proiectului regional pe care l-am coordonat în ultimele luni,” a spus Denisa Mateescu, Vice President Market Development MasterCard Europe. “Sunt sigură că acesta va fi un popas plăcut pentru toţi posesorii de carduri MasterCard Premium care călătoresc în străină.”

Chiar dacă nu au asupra lor laptopurile sau tabletele, vizitatorii MasterCard Lounge pot să-şi verifice mail-urile sau să navigheze pe Internet, pentru că salonul este dotat cu tablete puse la dispoziţie de către Microsoft România. Având sistemele de operare Windows 8.1 şi Office 2013 instalate pe tablete, călătorii vor putea inclusiv să modifice sau să creeze documente Word, Excel şi Power Point sau să urmărească aplicaţii de business cum sunt Torch for Basecamp – pentru a ţine mai bine evidenţa agendei zilnice – şi Tradeville, care îi ajută să fie la curent cu evoluţiile pieţei bursiere.

“(...) călătoriile internaţionale sunt situaţii tipice în care cardurile îşi arată cel mai bine utilitatea,” a spus Cosmin Vladimirescu, General Manager România şi Moldova, la MasterCard.

Barul este aprovizionat şi gestionat de Alpha Rocas, partener al proiectului.

Design-ul şi amenajarea MasterCard Lounge au fost realizate de doi arhitecţi români, Marian Oprea şi Iulia Trifan – 122 StudioLab.

MasterCard este o companie de tehnologie în industria globală de plăţi, cu activităţi în peste 210 de ţări şi teritorii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mastercard-deschide-un-business-lounge-pe-aeroportul-otopeni-11795218
11795218
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.