Actorul care a adus cei mai mulţi bani unui film în 2013

Autor: Oana Netbai Postat la 18 decembrie 2013 404 afişări

Forbes a realizat un clasament al actorilor care au adus cele mai mari încasări în anul 2013. Revista a alcătuit acest top cu scopul de a ilustra încasările generate în box office-ul mondial de filme celebre ale anului 2013.

Actorul care a adus cei mai mulţi bani unui film în 2013

Dwayne Johnson ocupă primul loc în lista publicată de Forbes, cu încasări de 1,3 miliarde de dolari. Acesta este urmat de Robert Downey care a adus la buget 1,2 miliarde de dolari cu filmul „The Iron Man 3”.

Actorul Steve Carell s-a clasat pe locul al treilea datorită succesului pe care l-a avut cu filmul „Despicable Me 2”. Acesta a încasat 964 miliarde de dolari.

Vedetele din „Fast & Furious 6”, Vin Diesel şi regretatul Paul Walker se află pe locul al patrulea, respectiv al şaselea. Paul Walker a adunat cu filmul „Fast & Furious 6” suma de 789 milioane de dolari.

Pe locul al cincilea se situează Sandra Bullock cu thrillerul „SF Gravity” şi comedia „The Heat". Ea a avut încasări de 862 miliarde de dolari. Acest clasament nu include şi câştigul individual al actorilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incasari,
forbes,
miliarde,
actori,
box office,
filme
/actualitate/actorul-care-a-adus-cei-mai-multi-bani-unui-film-in-2013-11788743
11788743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.