De ce a crescut Wim Bosman cu 20%?

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 18 decembrie 2013 383 afişări

Wim Bosman România, una dintre cele mai importante companii de logistică, transporturi şi comisionare vamală din România anunţă pentru finalul primelor 3 trimestre ale anului o cifră de afaceri de 8 milioane euro, cu 20% mai mare faţă de perioada similară a lui 2012. Totodată, compania anunţă noi parteneriate.

De ce a crescut Wim Bosman cu 20%?

Wim Bosman România a înregistrat la finalul lunii septembrie 2013 o cifră de afaceri de 8 milioane euro, în creştere cu 20% faţă de cea de 6,6 milioane euro înregistrată în perioada similară a anului trecut. în 2013, Wim Bosman a deschis şi o nouă linie de grupaj internaţional, pe ruta Polonia – România. Cu plecări bisăptămânale din şi către cele două hub-uri, Katowice şi Cluj, Wim Bosman reuşeşte să completeze liniile de grupaj existente deja, din Olanda, Belgia, Italia, Franţa şi Marea Britanie. 

Până la finalul anului, compania estimează o cifră de afaceri de peste 10 milioane euro, cu 20% mai mare faţă de cea din 2012. Motoarele care au condus la aceste rezultate şi pe care Wim Bosman işi bazează creşterile viitoare sunt flexibilitatea şi capacitatea de adaptare a serviciilor în funcţie de nevoile punctuale ale clienţilor.

Tot datorită acestor atribute, flexibilitate şi adaptabilitate, Wim Bosman va asigura în continuare, după o istorie de trei ani, servicii complete de logistică clientului Samsung în România, unul dintre cei mai puternici jucători pe piaţa mondială de IT&C.

Wim Bosman România a resemnat contractul cu Samsung în luna iunie 2013, în urma unei licitaţii organizate de gigantul IT&C la care au mai participat alţi 10 furnizori de soluţii logistice. Wim Bosman va asigura Samsung servicii complete de logistică în valoare de circa 1,5 milioane euro anual.

Compania va interveni pe parcursul întregului flux de operaţiuni logistice pentru produse albe Samsung pentru pieţele din România şi Bulgaria, de la transportul containerizat pe ruta Constanţa – Ploieşti, la îndeplinirea formalităţilor vamale, depozitare, gestiunea stocului dar şi servicii cu valoare adăugată – etichetare, reambalare şi distribuţia către clienţii finali Samsung.

“Wim Bosman are deja o istorie de trei ani cu Samsung, timp în care am demonstrat că flexibilitatea, încrederea, adaptabilitatea şi calitatea sunt ingredientele cele mai bune pentru un client care pune performanţa pe primul loc. Considerăm că serviciile de o calitate ireproşabilă furnizate de-a lungul colaborării anterioare, dar şi efortul susţinut de a optimiza costurile clientului au condus la câştigarea licitaţiei şi începerea unei noi perioade de parteneriat Wim Bosman - Samsung”, declară Emil Ion, Managing Director Wim Bosman România.

Wim Bosman şi-a extins şi parteneriatul cu CHEP, liderul mondial pe segmentul de paleţi şi containere, cu peste 350 de milioane de paleţi şi containere în uz în lanţurile de aprovizionare zilnice ale clienţilor.

Cele două companii vor lansa la începutul anului 2014 primul Centru de Inspecţii şi Reparaţii din România, după realizarea unei investiţii de peste 100.000 euro, materializată prin două posturi de inspecţie semiautomată şi patru posturi de reparaţii complet utilate.

Colaborarea dintre Wim Bosman şi CHEP a debutat în mai 2012, iar serviciile logistice oferite de Wim Bosman constau în organizarea colectării, inspecţiei, depozitării şi transportului paleţilor CHEP către clienţii săi.

Companie cu acţionariat româno-olandez, Wim Bosman România este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de transport şi logistică. Wim Bosman oferă soluţii integrate de depozitare, transport şi distribuţie. Compania face parte din grupul olandez Wim Bosman, companie cu prezenţă internaţională, activă cu 23 de diviziii în nouă ţări şi o cifră de afaceri anuală de peste 250 milioane euro. Începând cu 2011, Wim Bosman a devenit subsidiara din Europa a Mainfreight, grup logistic prezent în Oceania, Asia, USA şi Europa prin 221 filiale, peste 5.200 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de 950 milioane euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
anunt,
logistica,
transport,
olanda
/actualitate/de-ce-a-crescut-wim-bosman-cu-20-11788696
11788696
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.