Ce înseamnă un an pentru un hotel de 3 stele?

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 18 decembrie 2013 205 afişări

Zeci de mii de persoane cazate, mii de evenimente organizate, zeci de mii de paturi făcute şi de lenjerii schimbate, tone de cafea, hectolitri de vin şi zeci de mii de porţii de mâncare servite oaspeţilor.

Iată cum s-a derulat 2013 în cele 4 hoteluri Ibis din România:

•           245.300 oaspeti cazaţi, cu peste 20 de naţionalităţi

•           177.250  nopţi de cazare vândute

•           2750 de evenimente organizate, la care au participat 69.750 de persoane; 42% dintre evenimente au fost training-uri, 35% conferinţe, 12% petreceri de firmâ şi 11% evenimente private

•           299.000 de ouâ preparate în cele 4 restaurante ale hotelurilor

•           660 tone de cafea bâute la micul dejun

•           33.6 tone de carne

•           2.200 litri de vin consumaţi de oaspeţii hotelurilor

Şi, nu în ultimul rând, 1.500 de globuri şi 200 de metri de beculeţe electrice folosite la decoraţiunile de Crâciun.

Ibis opereazâ în România 4 hoteluri de 3***: două în Bucureşti si câte unul în Constanţa şi Sibiu. În total, cele 4 hoteluri  au 760 de camere, astfel: 250 de camere la Ibis Bucureşti Gara de Nord, 161 de camere la Ibis Bucureşti Palatul Parlamentului, 154 de camere la Ibis Constanţa şi 195 camere la Ibis Sibiu. În total, reţeaua Ibis are 234 de angajaţi în România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hotel,
cazare,
evenimente,
cafea,
organizare,
training
/actualitate/ce-inseamna-un-an-pentru-un-hotel-de-3-stele-11788767
11788767
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.