Mark Zuckerberg anunţă achiziţionarea Oculus VR, lider în tehnologia realităţii virtuale

Postat la 26 martie 2014 26 afişări

Mark Zuckerberg, cofondator şi director executiv al reţelei de socializare Facebook, a anunţat marţi, printr-o postare pe contul său că va achiziţiona compania Oculus VR, specializată în tehnologiile de virtualizare.

Mark Zuckerberg anunţă achiziţionarea Oculus VR, lider în tehnologia realităţii virtuale

 "Avem misiunea de a face lumea mai deschisă şi mai conectată. Pentru a realiza acest scop, în decursul ultimilor ani, noi am creat aplicaţii pentru telefonul mobil pentru a vă ajuta să partajaţi informaţii. Mai avem multe de făcut pentru telefoanele mobile, dar în acest moment am putea să ne concentrăm asupra platformelor de viitor, capabile să facă experienţele personale mai utile şi mai distractive", afirmă Zuckerberg.

Potrivit publicaţiei Forbes, Zuckerberg va plăti pentru Oculus VR o sumă de două miliarde de dolari.

"Cel mai incredibil lucru în ce priveşte tehnologiile (de virtualizare) este că te poţi simţi prezent într-un alt loc, alături de alte persoane", spune fondatorul Facebook, adăugând că "misiunea (companiei) Oculus VR este de a te face să trăieşti imposibilul".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mark-zuckerberg-anunta-achizitionarea-oculus-vr-lider-in-tehnologia-realitatii-virtuale-12334035
12334035
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.