Macovei: Antonescu nu poate aspira la susţinere pentru Preşedinţie din partea partidelor de dreapta

Postat la 13 noiembrie 2013 34 afişări

Crin Antonescu nu poate aspira la o susţinere politică pentru Preşedinţie din partea partidelor de dreapta, el fiind, la fel ca şi Victor Ponta, un politician profund nociv, iar cariera lui politică trebuie să se încheie, susţine europarlamentarul PDL Monica Macovei.

Macovei: Antonescu nu poate aspira la susţinere pentru Preşedinţie din partea partidelor de dreapta

 "Antonescu şi Ponta sunt profund nocivi, cariera lor politică trebuie să se încheie. Crin Antonescu nu mai reprezintă de multă vreme doctrina de dreapta şi nu poate aspira la o susţinere politică pentru Preşedinţie din partea partidelor de dreapta. Antonescu este, ca şi Victor Ponta, un politician profund nociv, iar cariera lui politică trebuie să se încheie. Antonescu, Ponta şi USL au încercat o lovitură de stat în vara lui 2012, au încercat să îşi subordoneze instituţiile independente ale statului, au vrut să distrugă Curtea Constituţională sau DNA", scrie Macovei, pe blog.

Potrivit fostului ministru al Justiţiei, Antonescu, Ponta şi USL "vor să pună mâna pe justiţie, vor să distrugă ANI, protejează parlamentarii şi miniştrii penali în Parlament".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/macovei-antonescu-nu-poate-aspira-la-sustinere-pentru-presedintie-din-partea-partidelor-de-dreapta-11674550
11674550
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.