Elena Băsescu: Ponta vrea reducerea TVA la produsele bio pentru a-i oferi temă de campanie soţiei

Postat la 13 noiembrie 2013 35 afişări

Europarlamentarul Elena Băescu afirmă că iniţiativa premierului Victor Ponta privind reducerea TVA la produsele bio ar face mai mult rău decât bine pentru majoritatea românilor, ea acuzându-l pe liderul PSD că "impune astfel de decizii economice pentru a-i oferi o temă de campanie soţiei sale".

Elena Băsescu: Ponta vrea reducerea TVA la produsele bio pentru a-i oferi temă de campanie soţiei

 "Am văzut cu foarte mare surprindere că PSD, prin Victor Ponta şi nevasta sa, a decis să susţină ideea reducerii TVA-ului la produsele alimentare bio. (..) Ar fi de preferat ca Premierul României să nu impună decizii economice de o asemenea însemnătate doar pentru a-i oferi o temă de campanie soţiei sale, care, din cauza evenimentelor din ultima perioadă, evită să se mai exprime public pe subiectele ei preferate: respingerea proiectului Roşia Montană şi protejarea câinilor maidanezi", precizează Elena Băsescu, miercuri, într-o postare pe site-ul personal.

Europarlamentarul arată că, dacă tot se merge pe ideea reducerii TVA-ului la alimente, "o măsură altfel foarte bună cu un potenţial social uriaş, această scădere trebuie aplicată tuturor produselor alimentare, nu numai celor extrem de scumpe, pentru care militează soţia Premierului".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/elena-basescu-ponta-vrea-reducerea-tva-la-produsele-bio-pentru-a-i-oferi-tema-de-campanie-sotiei-11674484
11674484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.