Victor Ponta se află la Londra, unde asistă la intrarea Romgaz pe bursă

Postat la 12 noiembrie 2013 37 afişări

Premierul Victor Ponta se află la Londra, unde asistă la începerea tranzacţiilor pe bursa din Londra cu acţiunile Romgaz (SNG), vândute sub formă de certificate de depozit (GDR), ceea ce confirmă informaţiile transmise de MEDIAFAX săptămâna trecută.

Victor Ponta se află la Londra, unde asistă la intrarea Romgaz pe bursă

 Acţiunile Romgaz sunt listate marţi, 12 noiembrie, la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), dată când vor începe şi tranzacţiile cu certificatele de depozit pe piaţa de la Londra.

Data de 12 noiembrie a fost anunţată pentru listarea Romgaz atât pe bursa din Bucureşti, cât şi pe cea de la Londra, încă de la lansarea ofertei publice prin care statul a vândut 15% din acţiunile producătorului de gaze naturale.

Surse guvernamentale au declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX că premierul Victor Ponta va efectua, marţi, 12 noiembrie, o vizită în Marea Britanie, unde va asista la începerea tranzacţiilor pe bursa din Londra cu acţiunile Romgaz, vândute sub formă de certificate de depozit.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/victor-ponta-se-afla-la-londra-unde-asista-la-intrarea-romgaz-pe-bursa-11667890
11667890
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.