Ludwik Sobolewski, fostul şef al BVB, a deschis o firm[ de comunicare care să facă legătura între companiile listate şi investitori

Autor: Florin Casota Postat la 30 ianuarie 2018 65 afişări

Cornerstone Communications, firmă fondată de fostul şef al Bursei de Valori Bucureşti, Ludwik Sobolewski, îşi începe astăzi operaţiunile pe piaţa locală, fiind prima companie care va furniza companiilor româneşti deja listate sau care au în scop listarea servicii de relaţii cu investitorii.

Ludwik Sobolewski, fostul şef al BVB, a deschis o firm[ de comunicare care să facă legătura între companiile listate şi investitori

"Piaţa românească a făcut în ultimii ani progrese fără precedent, în ciuda tuturor obstacolelor întâlnite. Aceasta este piaţa unde lupta pentru promovarea la grupul de pieţe emergente trebuie să continue, promovare care va depinde în mare măsură de progresul în domeniul guvernanţei corporative, a transparenţei şi a relaţiilor cu investitorii", a declarat Ludwik Sobolewski, co-fondator, Cornerstone Communications.

Cornerstone Communications este prima companie de relaţii cu investitorii din România dedicată furnizării de servicii în domeniul IR, interacţiunii cu acţionarii, PR pentru pieţele de capital şi generarea de parteneriate între companii şi investitori.

Firma va furniza companiilor româneşti deja listate sau care au în scop listarea, servicii de relaţii cu investitori la standarde internaţionale. Prin activitatea lor, fondatorii companiei doresc să contribuie la îmbunătăţirea guvernanţei corporative, a comunicării, precum şi a evaluărilor de piaţă şi de tranzacţionare din România.

ornerstone Communications va oferi servicii companiilor şi antreprenorilor din România prin intermediul uneia dintre cele şase divizii: Cornerstone Stakeholder Communications, Cornerstone Transactional Communications, Cornerstone Research, Cornerstone Financial PR, Cornerstone Business Development şi Cornerstone Digital. Majoritatea serviciilor şi produselor oferite de companie vor fi oferite în premieră în România, cum ar fi Studiile de Percepţie a Investitorilor sau Investor Relations Health Checks. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.