Ludovic Orban: Vom prezenta miercuri planul de relansare economică. În maxim o lună măsurile intră în vigoare

Autor: Răzvan Botea Postat la 29 iunie 2020 100 afişări

Ludovic Orban: Vom prezenta miercuri planul de relansare economică. În maxim o lună măsurile intră în vigoare

Premierul Ludovic Orban a anunţat, luni, că va prezenta miercuri planul de relansare economică, anunţat încă din luna mai. Planul ar conţine programe pentru stimularea investiţiilor, subvenţionarea unei părţi din salariul angajaţilor care revin la muncă, înfiinţarea unui fond de investiţii naţional.

„Miercuri vom prezenta planul de relansare economică, măsurile prezentate vor intra în vigoare în cel mult 30 de zile de la prezentarea planului”, a spus premierul Ludovic Orban, prezent la un eveniment organizat de Coaliţia pentru Dezvoltarea României (CDR)

Guvernul îşi propune să investească în proiecte publice circa 6% din PIB în următorii doi ani şi să creeze un fond de investiţii naţional, care să fie iniţial capitalizat din fonduri publice şi apoi să fie listat la bursă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.