Ludovic Orban despre închiderea metroului din Bucureşti: Este o măsură extremă, fără fundamentare astăzi

Autor: Alex Ciutacu Postat la 15 martie 2020 420 afişări

Ludovic Orban despre închiderea metroului din Bucureşti: Este o măsură extremă, fără fundamentare astăzi

Premierul Ludovic Orban susţine că măsura de închidere a metroului nu are fundamente astăzi şi că ar fi una extremă.

„În ceea ce priveşte metroul, niciodată până în acest moment nu am avut pe masă analiza unei decizii de închidere. Este o măsură extremă, fără fundamente astăzi, şi cu implicaţii majore în ceea ce priveşte mobilitatea cetăţenilor în Bucureşti”, a spus premierul Ludovic Orban, în timpul unei videoconferinţe, duminică.

El spune că a trimit Inspecţia Teritoriă a Muncii să impună decalarea programului de lucru în anumite zone din Capitală, astfel încât să se reducă aglomeraţia.

„Aici am luat măsura şi am investit ITM cu competenţa de aplicare a acestei măsuri, de decalare a programului de începere a pe diferite zone, astfel încât să se evite aglomeraţia la anumite ore. În anumite zone de birouri, spre exemplu, sau într-un parc industrial, sau în zone aproapiate unde sunt mulţi angajaţi, am dat dispoziţie ca unele să înceapă de la 8, altele de la 9, altele de la 10, astfel încât să reducem aglomeraţia”, a spus Orban.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
inchidere,
ludovic orban,
metrou,
premier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.