Netflix opreşte producţia pentru toate filmele şi serialele din cauza epidemiei

Autor: Alex Ciutacu Postat la 15 martie 2020 87 afişări

Netflix opreşte producţia pentru toate filmele şi serialele din cauza epidemiei

Netflix opreşte producţia şi filmările pentru toate serialele şi filmele de pe platformă după ce preşedintele american Donald Trump a anunţat stare de urgenţă naţională, pe fondul epidemiei de coronavirus.

Cu 2.499 de cazuri şi 55 de decese în toată ţară, pandemia de coronavirus a afectat activitatea economică cotidiană în SUA şi a determinat compania Netflix să oprească filmările pentru toate serialele şi filme în curs de a fi produse atât în SUA, cât şi în Canada.

Până acum, printre cele mai semnificative amânări este cea a sezonului patru din Stranger Things – unul dintre cele mai populare seriale ale platformei.

Printre alte proiecte afectate de decizie se numără filmul The Prom şi serialul de comedie Grace and Frankie.

Majoritatea reţelelor şi serviciilor de streaming video au stabilit că vor reanaliza situaţia în două săptămâni.

De asemenea, The Independent notează că angajaţii Netflix din California au fost trimişi să lucreze de acasă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
seriale,
filme,
oprire,
epidemie,
productie,
cauza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.