ULTIMA ORĂ: Au fost anunţate noi cazuri de coronavirus in România

Postat la 15 martie 2020 2457 afişări

ULTIMA ORĂ: Au fost anunţate noi cazuri de coronavirus in România

Worldometers anunţă 131 de cazuri de coronavirus în România. Primarul din Brăila, Dragomir Marian, a scris pe Facebook că azi au fost confirmate primele două cazuri în oraş.

Worldometers, care publică statistici în timp real, anunţă la această oră 131 de cazuri de coronavirus în România, din care 8 noi.

Ultima informare a Grupului de Comunicare Strategică anunţă până acum existenţa a 123 de cazuri.

Primarul din Brăila, Dragomir Marian, a scris pe Facebook că azi au fost confirmate primele două cazuri de COVID-19 şi că ambii pacienţi provin din centrul de carantină.

„În momentul acesta sunt internaţi si izolaţi la Secţia de Boli Infecţioase din Spitalul Judeţean de Urgenţa Braila. Aceştia au sosit în mod controlat de la punctul de trecere a frontierei, în data de 12.03.2020 si introduşi direct in spaţiul de carantină, neavând contact cu alte persoane”, a scris edilul.

Ultimele două cazuri erau ale unei femei de 58 ani din Bucureşti, asistent medical la Spitalul Gerota, şi al unui tânăr de 24 ani, din Bucureşti, inginer horticol.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
cazuri,
infectii,
apel

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.