Lucrările la Arcul de Triumf vor fi finalizate până pe 25 noiembrie

Postat la 07 noiembrie 2016 90 afişări

Lucrările la Arcul de Triumf vor fi finalizate până pe 25 noiembrie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, luni, că lucrările la Arcul de Triumf vor fi finalizate până pe 25 noiembrie, iar defilarea de 1 decembrie va fi la Arcul de Triumf.

Constructorul ne-a garantat că, pe data de 25 noiembrie, şantierul va fi finalizat, gardul care înconjoară acest obiectiv va fi dat la o parte, iar toate lucrările şi finisajele care mai sunt de făcut, vor fi terminate. De asemenea, aici, în această zonă, Administraţia Străzilor va reorganiza trecerile de pietoni, se vor amplasa semafoare, astfel încât acest obiectiv să fie redat circuitului turistic. Sunt foarte bucuroasă, că româncă, să anunţ faptul că, anul acesta, după ani de pauză, parada militară de Ziua Naţională, pe data de 1 decembrie, va putea să aibă loc la Arcul de Triumf”, a spus Gabriela Firea.

Edilul a precizat că suma totală alocată lucrărilor de la Arcul de Triumf a fost de 6,6 milioane de euro, fonduri nerambursabile şi că eligibile s-au dovedit în final doar 5 milioane de euro, restul urmând a fi acoperite de Municipalitate.

"În plus, Primăria Capitalei a plătit aproape 1 milion de euro pentru finalizarea acestor lucrări, ceea ce a dus la un cost total al lucrărilor de 7,6 milioane euro”, a mai declarat Firea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.