Lems deschide o locaţie nouă în Bucureşti, cu o investiţie de 2,5 milioane lei

Autor: Andra Stroe Postat la 14 mai 2018 181 afişări

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, a deschis un nou magazin Lems în Bucureşti, în cartierul Militari. Investiţia se ridică la 2,5 milioane lei, iar noul showroom de mobilă se întinde pe o suprafaţă de 1.500 mp. După deschiderea showroom-ului din Militari, reţeaua de mobilier Lems a ajuns la peste 70 de magazine, cu o suprafaţă totală de retail de circa 70.000 mp.

Lems deschide o locaţie nouă în Bucureşti, cu o investiţie de 2,5 milioane lei

Vânzările lanţului de magazine Lems au crescut în primele trei luni ale lui 2018 cu 12 procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Principalele argumente care au dus la evoluţia pozitivă a vânzărilor de mobilă sunt: numărul extins de magazine, corelarea tendinţelor de design cu nevoile şi aşteptarile clienţilor, dar şi existenţa soluţiilor de finanţare. “Aproximativ 40 de procente dintre clienţi au revenit anual în magazinele Lems”, a afirmat Alexandru Rizea, director general Lemet.

Clienţii români şi nu numai, pot vedea şi încerca multitudinea de configuraţii de bucătărie, dormitor, living, dining, hol, precum şi numeroase modele de fotolii, canapele, mese, scaune, scaune de birou  dar şi o gamă variată de produse complementare cum ar fi electrocasnice şi saltele. În showroom-urile reţelei de magazine de mobilă Lems există o gamă diversificată de produse de creditare. Partenerii Lems în această direcţie sunt câteva dintre cele mai importante instituţii de finanţare de pe piaţă: BRD, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, ING, BCR, BRD, Alpha Bank, Unicredit, Garanti, Bancpost, Credit Europe Bank.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.