Dragnea îl acuză pe preşedinte că blochează "o dorinţă" a peste trei milioane de români

Postat la 14 mai 2018 116 afişări

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat, luni, pe preşedintele Klaus Iohannis că, printr-o ”atitudine abuzivă”, blochează dorinţa românilor de a se exprima printr-un referendum în privinţa familiei tradiţionale.

Dragnea îl acuză pe preşedinte că blochează "o dorinţă" a peste trei milioane de români

”Eu nu am spus în BPN că preşedintele încalcă Constituţia, alţi colegi au spus că încalcă Constituţia, eu nu sunt constituţionalist. Referitor la întrebarea dumneavoastră, eu constat că o iniţiativă, o dorinţă a peste trei milioane de români este blocată de preşedintele României. Practic, preşedintele Klaus Werner Iohannis blochează dorinţa românilor de a se exprima printr-un referendum. Asta este ceea ce face, de fapt, domnul preşedinte Iohannis dincolo de opţiunile dumnealui, pe care nu le judec (...) dar aici asistăm la o atitudine abuzivă a preşedintelui de a bloca o dorinţă pentru a se organiza un referendum şi românii să spună 'da' sau 'nu' la o întrebare, despre asta este vorba”, a declarat Liviu Dragnea la finalul şedinţei BPN al PSD, referitor la faptul că preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va ataca la CCR modificările la Legea referendumului.

El a negat că social-democraţii ar fi decis anularea mitingului de susţinere a familiei tradiţionale.

”Mitingul se va organiza atunci când vom ştii care este calendarul, este a zecea oară când o spun”, a precizat Dragnea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.