Larry Summers şi-a retras candidatura la conducerea Fed

Postat la 16 septembrie 2013 41 afişări

Fostul secretar american al Trezoreriei Larry Summers şi-a retras candidatura la succesiunea lui Ben Bernanke la preşedinţia Rezervei Federale (Fed), a anunţat duminică preşedintele Barack Obama.

Larry Summers şi-a retras candidatura la conducerea Fed

 "Astăzi (duminică), mai devreme, am vorbit cu Larry Summers şi i-am acceptat decizia de a-şi retrage candidatura la preşedinţia Rezervei Federale", a anunţat Obama, citat într-un comunicat. Decizia lui Summers de a-şi retrage candidatura a fost anunţată un pic mai înainte de către publicaţia The Wall Street Journal (WSJ).

"Larry era un membru-cheie al echipei mele în momentul în care ne confruntam cu cea mai gravă criză economică de la Marea Depresiune (economică) şi, într-o proporţie deloc neglijabilă, mulţumită competenţei, înţelepciunii şi calităţilor sale de lider am repus economia pe calea creşterii şi am realizat progresele pe care le constatăm în prezent", a adăugat preşedintele american.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/larry-summers-si-a-retras-candidatura-la-conducerea-fed-11338463
11338463
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.