Lapte stricat într-o şcoală din Suceava/ 9 elevi au ajuns la spital cu dureri abdominale

Postat la 13 mai 2019 46 afişări

Nouă elevi din clasa a treia de la Şcoala Generală din Bădeuţi, judeţul Suceava, au ajuns, luni, la Spitalul din Rădăuţi cu toxiinfecţie alimentară după ce au consumat din laptele pe care l-au primit la şcoală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Lapte stricat într-o şcoală din Suceava/ 9 elevi au ajuns la spital cu dureri abdominale

Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Suceava a declanşat, luni, o anchetă la Şcoala Generală din Bădeuţi, după ce nouă elevi au ajuns la spital cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară. Copiii le-au spus medicilor că au consumat lapte la şcoală şi că acesta ar fi avut un gust ciudat.

„Există o suspiciune de toxiinfecţie alimentară la o şcoală generală din Bădeuţi. Nouă copii de clasa a treia, după ce au consumat laptele, au prezentat simptome digestive şi s-au prezentat la Spitalul Municipal din Rădăuţi. Colegii mei desfăşoară o anchetă epidemiologică în acest caz şi s-au deplasat şi la faţa locului, la şcoală, pentru a recolta probe. Copiii care au ajuns la spital prezintă forme uşoare de toxiinfecţie”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, dr. Liliana Grădinariu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scoala,
spital,
suceava,
elevi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.