Cele mai puternice 100 de femei din business: Ramona Jurubiţă, Country managing partner { KPMG }

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 12 mai 2019 518 afişări

„Experienţa în domeniul consultanţei nu vine după anii de facultate şi nici din cărţile de specialitate citite, ci din situaţii reale cu care trebuie să te confrunţi pentru ca apoi să poţi reţine într-adevăr lecţia esenţială.“

Cele mai puternice 100 de femei din business: Ramona Jurubiţă, Country managing partner { KPMG }

•   Ramona Jurubiţă a preluat în octombrie 2018 funcţia de country managing partner, după ce ocupase anterior poziţia de deputy senior partner, head of Tax and Legal în cadrul KPMG.

•   Spune că mediul de afaceri din România poate fi instabil din unele puncte de vedere, „însă tocmai dinamismul cu care lucrurile se schimbă, se modifică, ne face pe noi, consultanţii, să devenim mai buni în ceea ce facem".

•   Este membră a ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), a Camerei Consultanţilor Fiscali din România, a CECCAR şi a Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor din România (ANEVAR).

Cifră de afaceri (anul fiscal 2017-2018): cca 40 mil. euro

Număr de angajaţi: 850

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.