Urări pentru fani

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 12 mai 2019 45 afişări

Urările de la familie şi prieteni sunt binevenite, dar şi mai bine pică o urare de la o vedetă, care poate afla către cine s-o îndrepte, prin intermediul unei aplicaţii pentru dispozitive mobile, Cameo.

Urări pentru fani

Aceasta are o bază de date cu totul felul de celebrităţi, de la rapperi ca Snoop Dogg, Ice-T sau fosta soţie a preşedintelui SUA, Donald Trump, Marla Maples la sportivi, actori sau influenceri pe reţelele de socializare online, din care utilizatorii pot alege cine să înregistreze un mesaj anume şi pentru cine, contra cost, scrie The Guardian.

Preţul variază în funcţie de vedetă şi lungimea mesajului, între câteva zeci şi câteva sute de dolari, iar multă lume foloseşte Cameo pentru a face urări la zile de naştere sau a trimite felicitări cu diverse ocazii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.