Afaceri pe seama vizitei Papei Francisc. Cât cer proprietarii din Blaj pentru închirierea apartamentelor

Postat la 12 mai 2019 39 afişări

După modelul deja testat la Alba Iulia, de Centenar, locuitorii din Blaj pleacă de acasă în 2 iunie, când va avea loc vizita Papei şi îşi închiriază apartamentele pelerinilor. Cu trei săptămâni înainte de vizita Suveranului Pontif, un apartament în centrul oraşului se închiriază cu 1.000 de euro.

Afaceri pe seama vizitei Papei Francisc. Cât cer proprietarii din Blaj pentru închirierea apartamentelor

Proprietarii de apartamente şi case din Blaj încearcă să profite de vizita Papei Francisc în oraş, în 2 iunie, şi îşi oferă locuinţele pentru închiriere la preţuri destul de mari, după modelul deja testat de albaiulieni cu ocazia sărbătoririi Centenarului. Amatorii nu sunt, însă, atât de mulţi chiar dacă hotelurile şi pensiunile au fost în mare parte deja ocupate.

Potrivit celor mai recente oferte postate pe un site de specialitate, în Blaj încă există locuinţe de închiriat, chiar dacă până la vizita Suveranului Pontif au mai rămas doar 3 săptămâni. Preţurile sunt între 150 şi 1.000 de euro pentru trei nopţi, în funcţie de zonă sau de numărul de camere, de câteva ori mai mare decât în mod obişnuit.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.