Cele mai puternice 100 de femei din business: Mădălina Cojocaru - Partener office & industrial { Cushman & Wakefield Echinox }

Autor: Andra Stroe Postat la 11 mai 2019 146 afişări

„De-a lungul anilor am încercat mereu să ies din zona de confort şi să accept provocările date, atât pe plan profesional, cât şi personal. Pentru mine, loialitatea nu este un simplu cuvânt, ci un stil de viaţă. Mi-a plăcut mereu să lucrez în echipă şi niciodată nu am pus orgoliul personal înaintea intereselor sau relaţiilor profesionale.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Mădălina Cojocaru - Partener office & industrial { Cushman & Wakefield Echinox }

•   S-a alăturat echipei Echinox în 2007 şi ocupă funcţia actuală de peste trei ani.

•   Consideră că pentru a reuşi, la modul general, este nevoie de curaj, disciplină, încredere în sine, un mentor şi susţinere din partea familiei.

•   Pe cei care vor să înceapă o carieră în acest domeniu îi sfătuieşte să fie curioşi, să nu le fie frică să greşească când sunt tineri şi să aibă răbdare. 

Cifră de afaceri (2018): cca 4,8 mil. euro

Număr de angajaţi: 60

Număr de angajaţi în departamentul coordonat: 8

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.