KPMG numeşte trei noi parteneri în cadrul departamentelor de Audit şi de Consultanţă în Afaceri din România

Autor: Cristina Bellu Postat la 01 octombrie 2020 45 afişări

Compania de audit şi consultanţă KPMG i-a numit parteneri pe Bogdan Vlad şi Nicoleta Rusu în cadrul departamentului de Audit şi pe Robert Maxim în departamentul de Consultanţă în Afaceri.

KPMG numeşte trei noi parteneri în cadrul departamentelor de Audit şi de Consultanţă în Afaceri din România

Compania de audit şi consultanţă KPMG  i-a numit parteneri pe Bogdan Vlad şi Nicoleta Rusu în cadrul departamentului de Audit şi pe Robert Maxim în departamentul de Consultanţă în Afaceri.

„Extinderea parteneriatului, chiar şi în situaţia dificilă actuală, este o confirmare a sustenabilităţii afacerii noastre, a adaptabilităţii şi a capacităţii noastre nu de a supravieţui, ci de a creşte pe măsură ce ne pregătim pentru un viitor mai bun dincolo de aceste vremuri dificile”, spune Ramona Jurubiţă, Country Managing Partner, KPMG în România. 

Bogdan Vlad, Partener Audit, este în echipa KPMG de douăzeci de ani, iar promovarea sa ca Partener este un rezultat firesc al experienţei considerabile acumulată de-a lungul carierei sale în audit şi managementul riscului şi al calităţii, pe care se bazează în asistenţa oferită clienţilor noştri. Anterior, Bogdan Vlad a fost director al departamentului de Audit şi a lucrat în proiecte dintr-o gamă largă de industrii, inclusiv Retail, Autovehicule, Producţie industrială, Imobiliare şi Construcţii. De asemenea, a avut o contribuţie esenţială la dezvoltarea afacerii KPMG în România şi în managementul riscului şi calităţii pentru KPMG International.

Nicoleta Rusu, Partener Audit, face parte din Departamentul de Audit al KPMG în România de peste 20 de ani, timp, în care a efectuat audituri în numeroase industrii, inclusiv Telecomunicaţii, Producţie industrială, Retail şi Petrol şi Gaze. De asemenea, Nicoleta Rusu a jucat un rol activ în proiecte locale şi internaţionale KPMG pentru Calitate şi Inovaţie în Audit şi a avut o contribuţie semnificativă la dezvoltarea Departamentului local de Practică Profesională prin crearea unei echipe multidisciplinare cu abilităţile necesare proiectelor desfăşurate.

Robert Maxim, Partener Consultanţă în Afaceri, se alătură echipei de lideri în urma integrării recente a Ensight Management Solutions în KPMG în România. Fost partener la Ensight, Robert Maxim are o experienţă considerabilă în piaţa de servicii de consultanţă din România. De-a lungul carierei sale, a lucrat cu clienţi din industrii precum Servicii Financiare, Retail, Energie, Imobiliare, Sănătate şi Industria Farmaceutică. De asemenea, a dezvoltat legături solide cu diverse ONG-uri, precum şi alte organizaţii din societatea civilă, pe care le va aprofunda în continuare ca parte a angajamentului KPMG faţă de comunitate.

KPMG este o reţea internaţională de firme membre care furnizează servicii de Audit, Consultanţă fiscală şi Consultanţă în afaceri în 147 de ţări, având 219.000 de profesionişti în toată lumea. Firmele membre independente din reţeaua KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative („KPMG International”), o entitate elveţiană. Fiecare firmă membră a reţelei KPMG reprezintă o entitate distinctă şi separată din punct de vedere juridic.

În România şi Moldova, KPMG are 6 birouri localizate în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
KPMG,
consultanta,
afaceri,
numire,
audit,
parteneri,
romania

Citeşte pe MonitorulApararii.ro

Pentru reţeaua de sănătate Regina Maria au trecut 25 de ani. Cum vede viitorul în industria sănătăţii Fady Chreih, CEO-ul reţelei? Pentru reţeaua de sănătate Regina Maria au trecut 25 de ani. Cum vede viitorul în industria sănătăţii Fady Chreih, CEO-ul reţelei?

Ajunsă la pragul istoric de un sfert de secol de activitate pe piaţa locală de servicii medicale private, reţeaua de sănătate Regina Maria se pregăteşte să construiască următorii 25 de ani de performanţă pe pilonii ridicaţi prin investiţiile şi inovaţiile implementate până acum. Care au fost cele mai importante borne depăşite? Ce înseamnă performanţa în medicina privată? Cum va arăta piaţa locală de servicii medicale private peste 25 de ani? – sunt câteva dintre întrebările la care ne răspunde Fady Chreih, CEO al Regina Maria.

vezi continuarea
ZF.ro
Atenţie! O nouă taxă va fi redusă redusă drastic. Ce veţi plăti mai puţin Atenţie! O nouă taxă va fi redusă redusă drastic. Ce veţi plăti mai puţin
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Mediafax
Proteste în Europa după impunerea de restricţii pentru reducerea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19 Proteste în Europa după impunerea de restricţii pentru reducerea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19
Vaccinul anti-coronavirus, o provocare logistică pentru România. Alexandru Rafila: Dozele trebuie administrate în cel mult 17 zile, în centre speciale
MonitorulApararii
VIDEO Mitingul lui Trump întrerupt de un F-16 care a interceptat un avion civil VIDEO Mitingul lui Trump întrerupt de un F-16 care a interceptat un avion civil
NEVERENDING STORY
MonitorulPartidelor
Clotilde Armand a depus jurământul de primar cu formula religioasă „Aşa să îmi ajute Dumnezeu!” Clotilde Armand a depus jurământul de primar cu formula religioasă „Aşa să îmi ajute Dumnezeu!”
Politicienii români, reacţie după atentatul de la Nisa: S-a atins o limită care impune măsuri ferme
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu Şuhan: Alba neagra. Cu TVA... COMENTARIU Valeriu Şuhan: Alba neagra. Cu TVA...
De ce trebuie să se ţină la termen alegerile parlamentare? Analiza lui Ion Cristoiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.