Klaus Iohannis, după vizita la Spitalul Bagdasar-Arseni: „Salvaţi vieţi în fiecare zi. Sunteţi eroii noştri” (VIDEO)

Postat la 27 mai 2021 53 afişări

Klaus Iohannis, după vizita la Spitalul Bagdasar-Arseni: „Salvaţi vieţi în fiecare zi. Sunteţi eroii noştri” (VIDEO)

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut declaraţii după vizita la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală. „Salvaţi vieţi în fiecare zi. Sunteţi eroii noştri”, i-a lăudat şeful statului pe medici.

„Astăzi au fost aici reprezentanţii UPU din Bucureşti şi i-am felicitat, dar ţin să repet aceste felicitări şi în public. Vă admir, pentru dăruirea, pentru abnegaţia cu care vă faceţi profesia.

Salvaţi vieţi în fiecare zi, daţi speranţă oamenilor bolnavi şi pentru asta meritaţi nu doar felicitări, ci şi mulţumiri.

Am venit la o unitate UPU nou-nouţă, care se va deschide în zilele următoare. Este o unitate model, modernă, a apărut dintr-o colaborare foarte bună între Primăria Sector 4 şi Ministerul Sănătăţii. Iată că dacă lucrează împreună autoritatea locală cu cea centrală se pot dezvolta proiecte.

Este o dotare ultramodernă. Este un exemplu de cum ne dorim să arate spitalele din România şi sunt convins că vom vedea din ce în ce mai multe unităţi, spitale.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salvare,
klaus iohannis

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.