Lanţul de magazine din România care îşi plăteşte taxele pe trei luni în avans, pentru a ajuta bugetul statului să facă faţă crizei COVID-19

Postat la 02 aprilie 2020 2028 afişări

Lanţul de magazine din România care îşi plăteşte taxele pe trei luni în avans, pentru a ajuta bugetul statului să facă faţă crizei COVID-19

Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din piaţa locală, a anunţat că va achita cu trei luni în avans taxele şi impozitele pe piaţa locală.

Astfel, compania plăteşte 69 millioane lei, reprezentând taxe pe anul 2020 şi impozit pe profit trimestrul martie-mai. Sumele sunt plătite în două tranşe: prima, reprezentând taxe locale, în valoare de aproximativ 31 de milioane de lei, a fost plătită pe 25 martie 2020, mai devreme cu aproximativ trei luni faţă de termenul limită de 30 iunie 2020, iar a doua, reprezentând impozitul pe profit aferent trimestrului 1 din anul financiar în curs (martie-mai), în valoare de aproximativ 38 de milioane de lei, în această săptămână, tot cu aproximativ trei luni faţă de termenul limită 25 iunie 2020. „Înţelegem nevoia de a acţiona urgent şi ne reorganizăm priorităţile”, a explicat Marco Hößl, CEO al Kaufland România.

Kaufland a plătit deja taxele locale în valoare de 31 mil. lei în data de 25 martie, iar impozitul pe profit în valoare de 38 mil. lei va fi plătit săptămâna aceasta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kaufland,
plati,
taxe,
avans,
impozite,
valoare,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.