LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Junker îşi face reproşuri privind campania Brexit din 2016: Nu trebuia să păstrăm tăcerea într-un moment atât de important

Postat la 07 mai 2019 37 afişări

Uniunea Europeană nu trebuia sa păstreze tăcerea în timpul campaniei care a avut loc în 2016 pentru referendumul privind Brexit, pentru că ar fi putut corecta „minciunile” promovate, a declarat marţi preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Junker îşi face reproşuri privind campania Brexit din 2016: Nu trebuia să păstrăm tăcerea într-un moment atât de important

„A fost o greşeală să nu intervenim şi să nu ne implicăm pentru că am fi putut să eliminăm minciunile care circulau”, a declarat Juncker în cadrul unei conferinţe de presă de la Bruxelles.

 

„Nu trebuia să păstrăm tăcerea într-un moment atât de important”, a mai afirmat acesta, adăugând că instituţiile UE urmau sfatul fostului premier britanic David Cameron, care a avertizat împotriva ingerinţelor în politica internă a Marii Britanii.

 

Consiliul European a decis amânarea ieşirii Marii Britanii din UE până pe 31 octombrie 2019. În cazul în care Marea Britanie nu va decide ieşirea din UE până la alegerile europarlamentare programate în mai, va trebui să participe la scrutin.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
campanie,
important,
uniunea europeana

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.