Cele mai puternice 100 de femei din business: Simona Panait, marketing director România şi Bulgaria { Samsung }

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 mai 2019 389 afişări

„Transparenţa, curajul, determinarea şi responsabilitatea sunt doar câteva dintre regulile urmate pentru a avea o carieră de succes. Pentru a reuşi, cred că trebuie să avem mai multă încredere în intuiţie şi în ideile noastre creative şi să le ducem la bun sfârşit.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Simona Panait, marketing director România şi Bulgaria { Samsung }

•   Simona Panait s-a alăturat echipei Samsung România acum trei ani, în funcţia de marketing manager pe regiunea Europa de Sud-Est.

•   Ea coordonează strategia de marketing şi comunicare, fiind responsabilă de lansările de produse pe pieţele din regiune, precum şi de campaniile de brand.

•   Are o experienţă de peste 16 ani în marketing, ocupând anterior funcţia de operations marketing manager pentru România şi Moldova în cadrul Coca-Cola Company, precum şi poziţia de  global marketing manager pentru Ilko Coffee International.

Cifră de afaceri (2017): 4,22 mld. lei

Profit (2017): 62,7 mil. lei

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.