John Kelly şi Herbert McMaster ar putea demisiona din cauza disputelor cu Donald Trump

Postat la 23 februarie 2018 23 afişări

John Kelly, şeful cancelariei de la Casa Albă, şi Herbert McMaster, consilierul prezidenţial american pentru Siguranţă naţională, ar putea demisiona din cauza disputelor de lungă durată cu preşedintele Donald Trump, afirmă oficiali din cadrul Administraţiei de la Washington citaţi de Reuters.

John Kelly şi Herbert McMaster ar putea demisiona din cauza disputelor cu Donald Trump

Atât Herbert R. McMaster, cât şi John Kelly au făcut parte din structuri militare şi sunt consideraţi de analiştii politici factori care temperează politicile preşedintelui Donald Trump. Cei doi consilieri prezidenţiali au depus eforturi pentru a-l convinge pe Donald Trump de importanţa menţinerii alianţelor internaţionale, în special în cadrul NATO.

Patru oficiali din cadrul Administraţiei SUA afirmă că atât John kelly, cât şi Herbert McMaster au avut o serie de dispute cu liderul de la Casa Albă, astfel că este posibil ca unul ori amândoi să demisioneze în curând.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.