Jaful secolului a avut loc în noaptea de Revelion

Postat la 08 ianuarie 2017 1057 afişări

Jaful secolului a avut loc în noaptea de Revelion

Un grup de spărgători din New York au profitat de celebrarea Anului Nou, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru a fura mai multe bijuterii în valoare de şase milioane de dolari chiar de sub nasul a mii de ofiţeri de poliţie, care se aflau în imediata apropiere a zonei Times Square.

Marţi, poliţia încă îi căuta pe cei trei jefuitori, care au fost înregistraţi de camerele de securitate ale KGK Holding, compania de bijuterii cu sediul cntral în India, a declarat detectivul Ahmed Nasser

În jurul orei locale 22:00, pe data de 31 decembrie, în timp ce aproape un milion de oameni aşteptau să sărbătorească noul an în Times Square, când 7.000 de ofiţeri de poliţie asigurau paza şi securitatea, cei trei hoţi au pătruns în clădirea în care se află sediul societăţii menţionate. Ei au urcat la etajul al şaselea şi după ce au spart uşa au golit cele două seifuri şi au sustras bijuteriile.

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.