Iulian Stanciu a adus încă 1,1 mil. euro la capitalul Network One Distribution

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 04 februarie 2013 54 afişări

Iulian Stanciu, unul dintre cei mai puternici antreprenori români din industria locală de IT&C, a adus anul trecut încă 1,1 mil. euro la capitalul social al Network One Distribution, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de distribuţie IT&C, companie pe care o controlează integral, potrivit unui document publicat în Monitorul Oficial. „

Iulian Stanciu a adus încă 1,1 mil. euro la capitalul Network One Distribution

Iulian Stanciu, unul dintre cei mai puternici antreprenori români din industria locală de IT&C, a adus anul trecut încă 1,1 mil. euro la capitalul social al Network One Distribution, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de distribuţie IT&C, companie pe care o controlează integral, potrivit unui document publicat în Monitorul Oficial. „Se majorează capitalul social al societăţii cu suma de 4.900.000  lei, prin emisiune de 490.000 părţi sociale noi, la valoarea nominală de 10 lei / parte socială, în schimbul aportului în numerar al asociatului unic. (…) Ca rezultat al acestei majorări, capitalul social este de 5.750.000 lei, aport în numerar subscris şi vărsat integral, divizat în 575.000 părţi sociale egale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, deţinute de asociatul unic Iulian Stanciu”, conform sursei citate. În 2011 NOD a avut afaceri de 201 milioane de euro. Iulian Stanciu controlează şi retailerul Flanco şi mai are un pachet de 21,6% din acţiunile eMag, cel mai mare jucător din retailul IT&C local online, unde ocupă şi funcţia de CEO. Naspers a cumpărat anul trecut cu 83 de milioane de dolari 70% din eMag, un pachet de 20% din titluri fiind preluat de la Iulian Stanciu.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iulian-stanciu-a-adus-inca-1-1-mil-euro-la-capitalul-network-one-distribution-10541721
10541721
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.