Iulia Borşan, AFI Europe Management: "Contactul cu oamenii, cultura şi mediul de business şi-a pus amprenta pe cariera mea"

Autor: Andra Stroe Postat la 06 august 2019 275 afişări

„Cred că cea mai mare reuşită a fost să păstrez un echilibru sănătos între job şi familie. În momentul acesta nu se urăsc, ba chiar se susţin reciproc. Este însă nevoie de efort susţinut.”

Iulia Borşan, AFI Europe Management: "Contactul cu oamenii, cultura şi mediul de business şi-a pus amprenta pe cariera mea"

Iulia Borşan este corporate marketing director în cadrul AFI Europe Management. Cu 9 oameni în subordine, printre responsabilităţile sale se numără managementul si strategia de marketing pentru brandurile AFI Europe în România – AFI Cotroceni Mall, AFI Ploieşti Mall, AFI Braşov, AFI Park 1-5, AFI Tech Park, AFI City, precum şi comunicarea corporate şi CSR pentru companiile din grup. Din rândul celor mai recente realizări menţionează lansarea brandului AFI City, primul proiect rezidenţial dezvoltat în România de AFI Europe.

Ea a absolvit cursurile Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii Bucureşti şi a lucrat o perioadă în domeniu, decizia de a părăsi această profesie fiind unul dintre momentele-cheie ale carierei sale, următorul pas important fiind cel în care a decis că poate să facă performanţă indiferent de industria în care activează.

„A fost momentul în care m-am alăturat echipei din cadrul AFI Europe.” În ceea ce priveşte experienţa internaţională, Iulia Borşan spune că a avut ocazia să cocheteze cu poziţia de expat în Albania. „A fost o experienţă incredibilă. Contactul cu oamenii, cultura şi mediul de business şi-a pus amprenta pe cariera mea. Am fost tentată să fac o schimbare în acest sens, însă motivaţia nu a fost destul de puternică. Acum sunt mulţumită că nu am făcut acel pas. În AFI am ocazia să experimentez şi să am în acelaşi timp contact cu pieţe europene, astfel că România nu este o soluţie de compromis.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.