Casta.ro îşi continuă investiţiile şi se extinde pe piaţa serviciilor de curăţenie

Autor: Andra Stroe Postat la 05 august 2019 291 afişări

Casta.ro, prima agenţie imobiliară fără comision, anunţă o investiţie de 150.000 euro în Cleany.ro, care va deveni Casta Clean. Astfel, după imobiliare, Casta continuă expansiunea serviciilor pentru casă cu o nouă categorie: servicii de curăţenie.

Casta.ro îşi continuă investiţiile şi se extinde pe piaţa serviciilor de curăţenie

Serviciul Casta Clean este deja disponibil în Bucureşti şi Cluj, şi oferă servicii de curăţenie săptămânală la preţuri începând cu 100 de lei pentru un apartament cu o cameră.

„După lansarea agenţiei imobiliare online, am descoperit o cerere imensă de servicii de curăţenie. Singurul jucător din piaţa de curăţenie care foloseşte tehnologia pentru eficientizarea muncii agenţilor s-a dovedit a fi Cleany. După ce am testat în propriul apartament serviciile acestora, decizia de investiţie a venit de la sine." a declarat Călin Fusu, acţionar al Casta.

„Investiţia din partea Casta ne va permite să accelerăm procesul de expansiune a serviciilor noastre atât în Bucureşti cât şi în alte oraşe, dar şi să creăm o platformă pentru proprietari combinând serviciile oferite", a declarat Alex Pană, fondator Cleany.

Cele două echipe pun la cale să atace o a treia verticală - cea de design interior. Clienţii vor putea beneficia de amenajări interioare profesioniste începând de la 49 de euro pe cameră, cu lista de cumpărături inclusă.

Cleany a fost fondat in 2017 de doi studenţi de la Electronică: Alex Pană şi Alex Nicoară, din dorinţa de a scăpa de gura mamei care urma să vină în vizită la ei şi să vadă că nu au casa curată. 8 luni mai târziu li s-a alăturat Dan Bina, student şi el la Automatică. În februarie 2018 au lansat site-ul şi aplicaţia şi de atunci au efectuat peste 2000 de curăţenii în Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
servicii,
curatenie,
extindere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.