Iohannis a promulgat OUG care alocă peste 44 milioane de lei pentru aprovizionarea cu imunoglobulină

Postat la 16 iulie 2018 50 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, ordonanţa de urgenţă pentru alocarea C.N. Unifarm S.A. din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului a peste 44 de milioane de lei pentru aprovizionarea cu imunoglobulină, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Iohannis a promulgat OUG care alocă peste 44 milioane de lei pentru aprovizionarea cu imunoglobulină

Decretul vizează promulgarea "Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 19/2018 pentru încredinţarea către Compania Naţională „Unifarm” - S.A a serviciului de interes economic general în vederea realizării activităţii de aprovizionare cu medicamente necesare asigurării activităţii de prevenire a deceselor şi agravării bolilor generate de lipsa imunoglobulinei umane şi suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018", potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.