Învăţătoarea Dana Blându, DEMISĂ. Consiliul de Administraţie al Şcolii 10 din Capitală a decis concedierea

Postat la 10 ianuarie 2014 82 afişări

Consiliul de Administraţie al Şcolii nr. 10 din Capitală a hotărât, vineri, demiterea învăţătoarei Dana Blându, acuzată că a cerut bani părinţilor copiilor din clasa ei, pentru cadourile ce urmau să fie date de sărbători unor angajaţi ai unităţii de învăţământ.

Învăţătoarea Dana Blându, DEMISĂ. Consiliul de Administraţie al Şcolii 10 din Capitală a decis concedierea

 Potrivit unor surse din cadrul Şcolii nr. 10, Consiliul de Administraţie a hotărât demiterea învăţătoarei Dana Blându, pentru abateri grave.

Reprezentantul CL în Consiliul de Administraţie al Şcoli 10, Mihail Brancu, a declarat că s-a decis desfacerea contractului de muncă al învăţătoarei Dana Blându, începând de vineri, precizând că este o decizie justă, pentru că nu putea o asemenea persoană să pună o pată pe tot învăţământul.

Mihail Brancu a mai spus că decizia din Consiliul de Administraţie al Şcolii nr. 10 "Maria Rosetti" a fost luată conform raportului Comisiei de disciplină.

"I s-a desfăcut contractul de muncă, de vineri, conform raportului Comisiei de disiplină", a precizat reprezentantul Consiliului Local (CL) în Consiliul de Administraţie al Şcolii nr. 10.

Brancu a mai spus că s-a luat în CA o decizie fermă, pentru că "nu putea o asemenea doamnă să pună o pată pe tot învăţământul românesc".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/invatatoarea-dana-blandu-demisa-consiliul-de-administratie-al-scolii-10-din-capitala-a-decis-concedierea-11879693
11879693
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.