Întâlnire crucială pentru viitorul Huawei. Se discută posibiltatea ca gigantul chinez să fie exclus de pe pieţele cheie

Postat la 03 februarie 2019 148 afişări

Asociaţia industriei de comunicaţii mobile GSMA organizeză o întâlnire de criză în care să discute posibiltatea ca firma chineză să fie exclusă de pe pieţele cheie, în ciuda îngrijorărilor că o asemenea măsură ar putea afecta industria, relatează Reuters.

Întâlnire crucială pentru viitorul Huawei. Se discută posibiltatea ca gigantul chinez să fie exclus de pe pieţele cheie

Comisia Europeană analizează posibilitatea interzicerii echipamentelor 5G fabricate de Huawei în dezvoltarea viitoarelor reţele mobile, spun surse din Bruxelles.

Directorul general al GSMA, Mats Granryd, a scris membrilor asociaţiei să includă o dezbatere asupra Huawei pe agenda următoarei şedinţe de consiliu. Reuniunea va avea loc la Barcelona, în februarie, cu ocazia Mobile World Congress.

Unele ţări, printre care Statele Unite şi Australia, au exclus Huawei din dezvoltarea generaţiei următoare de reţele mobile, invocând posibilitatea ca echipamentele pot fi folosite în acţiuni de spionaj.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
huawei,
chinezi,
discutare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.