Donald Trump şi Xi Jinping s-ar putea întâlni cu doar câteva zile înainte de expirarea „armistiţiului” comercial între SUA şi China

Autor: Ioana Matei Postat la 03 februarie 2019 25 afişări

Preşedintele american Donald Trump s-ar putea întâlni cu omologul său chinez, Xi Jinping, la finalul lunii februarie, la Da Nang, Vietnam, cu doar câteva zile înainte de expirarea "armistiţiului" comercial între cele două ţări, informează agenţia de ştiri Dpa, citând cotidianul South China Morni.

Donald Trump şi Xi Jinping s-ar putea întâlni cu doar câteva zile înainte de expirarea „armistiţiului” comercial între SUA şi China

Cei doi preşedinţi analizează posibilitatea unei întrevederi bilaterale pe 27-28 februarie, a afirmat o sursă anonimă pentru cotidianul din Hong Kong.

Trump a declarat recent că doreşte să se întâlnească cu Xi pentru a rezolva conflictul comercial între cele două ţări. Liderul de la Casa Albă a mai afirmat că a primit o scrisoare de la omologul său chinez în care acesta îşi manifesta dorinţa de a încheia un acord înainte de 1 martie, când urmează să expire armistiţiul comercial.

Anul trecut, SUA au impus tarife suplimentare asupra unor produse importate din China în valoare totală de 250 de miliarde de dolari.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cotidian,
armistitiu,
china

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.