Incredibil cum arată Cristian Popescu Piedone, acum când a anunţat că revine în politică. Nimeni nu-l mai recunoaşte după ce a SLĂBIT 100 de kg. GALERIE FOTO

Postat la 29 iulie 2018 20287 afişări

Cristian Popescu Piedone revine în politică. Fostul edil al Sectorului 4 urmează să se ocupe de ceea ce ştie el mai bine: coordonarea formaţiunilor politice. Piedone, cu un nou look, urmează să reprezinte la nivel naţional Partidul Puterii Umaniste (social-liberal).

Zilele trecute, însă, Piedone a fost naş, iar imaginile surprinse par să fi pozat alt… personaj.

Cristian Popescu Piedone a slăbit 100 de kilograme, faţă de cât avea în urmă cu 6-7 ani. Ţine o cură drastică de slăbire, iar rezultatele se văd cu brio. Noua siluetă i-a schimbat inclusiv chipul fostulului edil.

Mulţi oameni nici măcar nu îl mai recunosc şi asta pe bună dreptate. Cristian Popescu Piedone este absolut schimbat faţă de cum îl ştiam cu toţii. Mulţi au spus, însă, că e bolnav şi din acest motiv a slăbit aşa. Mai mult chiar, că ar fi făcut o depresie după ce a fost nevoit să îşi dea demisia în urma scandalului de după tragedia de la Colectiv. Nu pare să fie valabilă nicio ipoteză, însă.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.