CUTREMUR puternic în Indonezia | Seismul cu magnitudinea de 6,4 grade a lovit insula turistică Lombok: Cel puţin 10 oameni au murit

Postat la 29 iulie 2018 79 afişări

Un cutremur puternic s-a produs duminică dimineaţă în insula Lombok din Indonezia, o polulară destinaţie turistică. În urma seismului de 6,4 grade magnitudine şi-au pierdut viaţa cel puţin 10 persoane.

CUTREMUR puternic în Indonezia | Seismul cu magnitudinea de 6,4 grade a lovit insula turistică Lombok: Cel puţin 10 oameni au murit

Cutremurul cu magnitudinea de 6,4 grade a avut loc în insula indoneziană Lombok,  duminică, la ora locală 7.00 (00:00 GMT). Insula atrage turişti din întreaga lume şi se află la aproximativ 40 km la est de Bali, relatează BBC.

Multe clădiri au fost distruse şi zeci de persoane au fost rănite, spun oficialii.

Potrivit Institutului Geologic American (USGS), epicentrul cutremurului a fost înregistrat la 50 km  nord-est de oraşul Mataram, în nordul insulei Lombok.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.