„Donator de zâmbete” omul care floseşte reţelele de socializare pentru a construit case pentru familiile sărace din România. “Fără el rămâneam pe drumuri cu copiii”

Postat la 29 iulie 2018 133 afişări

Mergem mai departe cu o lecţie oferită de un bărbat din judeţul Iaşi, care donează zâmbete. Însă nu se limitează doar la a-i ajuta pe cei nevoiaşi cu o vorbă bună şi o privire caldă.

„Donator de zâmbete” omul care floseşte reţelele de socializare pentru a construit case pentru familiile sărace din România. “Fără el rămâneam pe drumuri cu copiii”

Prin intermediul reţelelor sociale, face cunoscute poveştile unor oameni sărmani, apoi încearcă să îi convingă pe internauţii cu suflet mare să întindă o mână de ajutor. De pildă, două familii au acum un acoperiş deasupra capului datorită lui şi celor care au răspuns invitaţiei de a face bine.

Această familie cu patru copii din comună Hălăuceshti, judeţul Iaşi, avea o casă veche, dărăpănată, aşa că dormea pe la vecinii milostivi. Viaţa lor s-a schimbat însă când l-au întâlnit pe Adrian, un om cu suflet mare, care le-a spus povestea pe Facebook. Astfel, bărbatul a adunat din donaţii 12 mii de euro - bani pe care i-a folosit pentru a dărâma vechea locuinţă şi pentru a construi un nou cămin.

 

Adrian Cobzaru, iniţiatorul proiectului „Donator De Zâmbete” “Am avut mare ajutor din partea directoarei de la scoala Mirceşti Iugani, care a mobilizat elevii din comună, printr-un târg de dulciuri şi bunătăţuri. Apoi, am avut un ajutor din partea surorilor franciscane din localitate.”

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.